shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : €0.00
View Cart Check Out

Single Blog Title

This is a single blog caption

Boble fodbold er allerede ankommet til Danmark!

Kom og prøv den hotteste nye spil fejer nationen! Du satte dig selv i en kæmpe bold og begynde at tjene andre og jorden bounce off sådan manøvre din vej til målet. Det er ulig noget du nogensinde har oplevet og perfekt til alle niveauer af atletik.

Med oprindelse i Norge, boble fodbold bliver hurtigt populær i Danmark, og du vil ikke gå glip af denne awesome ønsker aktivitet.

Det hele starter med en boble dragt. Vores bobler er lavet af de bedste og mest holdbare materialer på markedet, og vi er meget stolte af, at de er udvidet, tilføje ekstra sikkerhed og liv i hjælpemidler at øge.

Vi bruger den nyeste svejsning teknologi, som er tilgængelig i øjeblikket, og de kommer i størrelser til voksne og unge mennesker.
Når du er i den boble fodbold, kan du rulle, flip hoppe og grine din måde i timevis af sjov uden at det ondt. Der er mange forskellige måder, som du kan spille i din boble, men de mest almindelige kan kun betegnes som en fuld kontakt fodbold på it’s fineste.
Spillet er lidt ligesom fodbold, men reglerne er ikke præcis det samme. For eksempel, det er at score mål, men der er ingen målmand. Der er ingen måde sider og hvis kun de støder på nogen i vejen, så fortvivl ikke.
Denne skøre spil boble fodbold er perfekt til fødselsdage, firmaarrangementer, ferie parter, gruppe ungdomsaktiviteter, og så meget mere, og hver gang du foretager en booking vi på kort med antallet passer dig behov, kegler, bolde, mål og dommer.