shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : €0.00
View Cart Check Out

Single Blog Title

This is a single blog caption

BOBLE FODBOLD UDSTYR

Denne fantastiske sport i Norge er mere og mere berømt i mange dele af verden. Fodbold, boble, kaldes da det bringer op spiller indstillet til boble fodbold udstyr og passerer bolden til et andet gruppemedlem med mål at tælle i små netværk.

En sjov spin på traditionelle fodbold, begrebet boblen fodboldens verden har imSturm, under en flamme, der startede i Europa og vendte det i en tobendFeuer, der tager herligheden af sporten verden inkluderet.

Hvad er fodbold boble? 

Også kaldet Loopy bold af tyskerne, er boble udstyr fodbold en fodbold/Zorbing hybrid, Zorbing er en sport, inden for hvilken en person trækker en stor plastisce bolden og ruller ned en bakke eller flad overflade. Til at køre hver spiller ben til gratis fodbold at plastik kugle for at angive dem i det væsentlige vendte i en vare, der er slidt i stedet for dig.

Begrebet boble fodbold kredser om en forholdsvis enkel mål; Spillere skal tage deres modstandere af nets resultat, når du forsøger at hinanden i processen.

bubble ball

Der er en følelse af sjov med engagement i den defensive taktik involveret mere end alle døre; Spillerne selv efter holdning og venter fløjte, som,

Hun i stedet gratis til fodbold i midten, et spil starter, at ikke kun behageligt, men mest er beskatning.

Det bør ikke komme som nogen overraskelse, at synlighed kan være et problem, især da den sveden begynder; Dette er grunden til at du kalder fodbold ramte boblen, noget andet end en sportsgren på lige fod med virkelige fodbold ville være.

Det faktum, at faste KunststoffKugel til afspilleren opretter udfordringen, balance mitBeine; Det betyder, at mobilitet er ofte ofret, når det kommer til at gøre et spring.

Der er ingen mangel på spænding, ikke kun for spillerne, men undervisere og personer, der hyppigt af aktiveSpielern sidelinjen især med rullet lige fra bænke, kan være.

I virkeligheden, indtil det endelig på miljøet af den plast bold og udfordring ved hånden akklimatiseret, er de fleste spillere, den nye boble fodbold er ofte lidt mere end wrecking bolde, som vente at kollidere, som kunne skubbe dem med forhindringer før til sidst kollapse.

Regler fodbold boble

Boble fodbold er hvor som helst fra 25-45 minutter pr. halv spillede som en traditionel fodboldkamp med to halvdele.

Hold i team-størrelser af 6 på 6 med fuld 11-11 på fodbold spil. Det afhænger af typen af jord, som spilles på størrelsen af anlægget og antallet af spillere i en bestemt liga. Den eneste forskel mellem de traditionelle fodbold og boble fodbold er, at nogle gange spillere kan vedligeholdes ikke fordi latter er revet ned. Det er ikke ualmindeligt, at dommeren vil skulle hjælpe, du får kørt over!

Boble fodbold eller den kofanger fodbold er et spil med simple regler og fuld af spænding. Det bruger de oppustede Zorbwie bobler, der gør en spiller i andre spillere roll vægt fra boble fodbold smadrer.

Spilleren derefter hoppe rundt og grine og gøre en masse sjov.

Er der en forskel i kvaliteten af boble soccer bold kofanger?

Der er en markant forskel i høj kvalitet og lav kvalitet kofangere er bolde til boble fodbold, de to aspekter af design: plast harpiks, der anvendes og fremstillingsprocessen.

Mange mennesker antager, at plast vil gøre enhver type, men det er ikke sag er plast. Ofte, du måske har set videoer af boble fodbold hvor boldene forekomme lidt overdækket. Grunden til hvorfor er fordi bolde bruger mindre kvalitet en blanding af plast i deres harpiks kan påvirke som lys, temperatur og samlede forbrug vil medføre, at bære bolden med tiden.

Ikke kun, at endnu mere vigtigt er brugt måde af forsegling på bolden sømme. Hvis kun varme i modsætning til svejsede ultrasonically sæler sømmene, vil du have en enorm forskel i holdbarheden af sømmene. Derfor er alle vores udstyr inspiceret for godkendelse, to gange, før vi sender noget.

bubble football-04

Risici forbundet med boble fodbold

Boblen, boblen fodbold eller risiciene, fodbold er det samme som enhver anden sport i verden spillet. Ikke højere end traditionelle fodbold der er altid en risiko for skader som snoet ankel eller knæ smash, men risikoen. Det er mere en bekymring, at den faktiske kontakt forårsaget skader, men fordi boblerne er så store, er over hele overfladen af bolden af Concussive virkning faktisk fordrevet, således at spilleren inde intet føler er derfor virkningen af det er stærkt reduceret!

Udvikling

Ikke mange mennesker ved at boble fodbold udstyr faktisk startede som en joke.

Oprettelsen af Henrick Elvestad, Johan guld boble fodbold blev udformet af disse værter for SportShow golden mål og offentliggjort i Internet video af boblen sport hvor det brød i brand.

I sine år i levende boble er blevet fodbold ganske fænomen, især efter det tog springet fra Europa til Nordamerika. sporten er villige, der virkelig regere verden, især da injektion indsats begynder mange operatører i oprettelse af industriens standarder for udstyr.

Der er vigtige punkter for denne interessante sportsur.

Børns sikkerhed

Når børn leger, er det af afgørende betydning, at forældre til tilsyn og vejledning findes. Det skal også bemærkes, at denne sport for børn untefünf år ikke anbefales.

Bump bolden pleje

Sørg altid for, at BauchBall luften er fyldt før dig. Dette sikrer, at transmission for brugeren som de andre medlemmer af holdet er sikker. Det er også afgørende for at undgå direkte sollys for lang forlade det udsættes for tiden når ikke i brug. Når bolden med luft er fyldt, bør det forblive med luften så længe bøn i det er. Derfor, luften bør ikke fjernes, når spillerne er i boble-fodbold jakkesæt.

loopyballs.de-loopyball_11

Sundhed for spilleren

Det anbefales, at du mindst tolv måneder efter, at kirurgi ikke bør spille dette spil.

Spille i løbet af året, er det dog vigtigt, at spilleren tage regelmæssige korte pauser giver kroppen noget tid for at forynge. Spillere, der ligger over den gennemsnitlige vægtområde bør erhverve særlige dragter.

Spille på land og ikke på vandet

Denne sport spilles på landjorden og det ville derfor være meget risikabelt, passer betyder at forsøge at lande på vandet. Denne regel bruges blot til at sikre, at spillerne på en yderligere anvendelse af denne fantastiske sport til at leve.

Undgå skarpe genstande

BeuleBälle er lavet af materialer, der kunne blive beskadiget af skarpe genstande. Dette vil spillerne ikke kun fare for liv, men sport ikke længere være interessant. Derfor bør både spillere og fans ikke skarpe genstande når der beskæftiger sig med Dragterne, eller når i realm af spil brug.

Må ikke drikke og spille

Du skal blot sætte, bør ikke spille denne sport når beruset. Dette er, at sporten kræver en høj grad af koncentration og koordinering, som kan påvirke stærkt af fuldskab.

Ikke for gravide kvinder

Dette er sport og ville være farligt, ikke kun for gravide kvinder, men også for daswachsende baby inde. Kvinderne komme ind i denne tilstand at være forventet, mens de ufødte barn op til en alder af fem år, til at undersøge, at nyde sport med andre, på det rigtige tidspunkt

Som vi har set, at Loopyball er derfor, at en stor og hyggelig sport

Nødt til at sikre, at også fortsætte med at være. For at dette kan ske, det er vigtigt at passe godt på boble dragter fodbold, spillerens sundhed til at overveje før du spille og spille i det rette miljø blandt andre overvejelser.