shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : €0.00
View Cart Check Out

Single Blog Title

This is a single blog caption

Boble fodbold

Boble fodbold blev skabt af en mand ved navn Lee Moseley. Han plejede at arbejde som en landmåler, hovedsagelig beskæftiger sig med asbest. På grund af den store passion han havde i skabelsen af de boble bolde, forlade han sit job for at koncentrere sig om sit drømmejob. Med tiden udviklede han sit eget firma.
Spillet er meget enkle og også meget sikker. Det indebærer dybest set 14 spillere, der er omsluttet af oppustede Boble fodbold , som er zorb-lignende. De derefter hoppe ind i hinanden som de kæmper for boldbesiddelse.

Spillet er også meget sikker, da når to spillere i en boble kolliderer mens han kæmpede for boldbesiddelse, boblerne bare hoppe tilbage. Designeren af spillet siger, at på trods af, at spillerne nemt flip og banke mod ryggen, boble jakkesæt, som er oppustelig er yderst sikre.

Spillet er for det meste almindelige i Det Forenede Kongerige, da dens oprindelse er også der. På grund af denne kendsgerning er det faktisk tilrådeligt at købe boble fodbold i Det Forenede Kongerige. Dette er fordi en masse forskning om spillet er gjort der.

Dette indebærer, at hver eneste aspekt af boble bolde som sikkerhed er blevet kontrolleret virkelig omhyggeligt. I dette tilfælde vil kvaliteten af produktet derfor være meget høj.

Også der er mange leverandører af Boble fodbold , derfor er der en bred vifte, hvorved man kan vælge bedst. Nogle af de virksomheder, der beskæftiger sig med dette omfatte; Excel boble fodbold, Zorbing leje UK osv.