shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : €0.00
View Cart Check Out

Single Blog Title

This is a single blog caption

Boble spil

Boble spil (eller oppustelige fodbold som dets kendte i hele mange dele af verden) blev faktisk opfundet i 2011 i Norge bare en joke af Henrik Elvestad & Johan gyldne. De vidste, de ville sætte grundlaget for sådan en spektakulær og skøre nye sport.

Også kaldet Loopy bold af tyskerne, Boble spil er en fodbold boble spil, zorbing eller oppustelige fodbold væsener en sport Boble spil, hvor en individuel dons en stor plastik orb og ruller ned en bakke eller plan overflade. Med Bubble spil plast orb er designet til at tillade ben hver spiller til at løbe frit, hovedsagelig at omdanne det til en vare, der er slidt i stedet for en, du Indtast.
Alle de normale regler for Boble spil gælder i Boble spil. De eneste regler, der har ændret er så fuld kontakt, fjernelse af smide i, og at der er ingen målmænd. Som spillere kan bruge deres våben, vil dommeren falde bold mellem to spillere, der opkræver for bolden, hvilket fører til nogle lattervækkende fjollerier. Dommeren bliver lejlighedsvis tilfældigvis fanget i kampen mellem to. Spillere Boble spil lejlighedsvis spark i når bolde går out of bounds. Manglen på målmænd er også en anden mulighed for spillere at bekæmpe foran målet. Hovedsagelig fører til hockey stil slagsmål mellem voksne mænd, der ikke kan bruge deres våben.