shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : €0.00
View Cart Check Out

Single Blog Title

This is a single blog caption

Fordele ved bubblefootball.dk

Hvorfor bruge bubblefootball.dk?

mange kunder spørger os hvad forskellen mellem bubblefootball.dk og andre Loopyball har leverandør på markedet. Vi stå fast i troen, vi tilbyder dig den højeste kvalitet, laveste Loopyball i Tyskland.

Som en virksomhed, er vi forpligtet til værdien for vores kunder. Vi bemærker forholdet med kunde- og ikke blot én gang transaktion business. Vi tror på opbygge langsigtede kunderelationer ud over en engangs-salg.

Produkter

Vi sælger to slags Loopyball, PVC (polyvinylchlorid) og TPU (termoplastisk polyuretan). PVC og TPU refererer til den plast, der anvendes til at konstruere bolden.

PVC er en billigere plastik. Bolden koster mindre, men det er et kompromis med mindre holdbarhed end dets modstykke med TPU. Fodbold er en “lejlighedsvis brug” bolden og en pris indrejse model for boble. Det er en god mulighed, hvis du trykker på en familie, der ønsker at medtage i baghaven eller en leje-operator, som lokalt marked for at teste før du ønsker at fortsætte med at investere.

På anden siden af TPU bold er lidt dyrere, men meget mere holdbare. Denne bold er en bold “tunge brug” og anbefales til virksomheder eller enkeltpersoner, firmaarrangementer, ligaer, huslejer eller in-house programmer, som kører.

Nedenfor er et gitter med sammenligning af produkter side om side:

* Priserne nedenfor anførte er for en enkelt bold og ikke afspejler mængderabatter til større ordrer kan være.

bumper ball -02

PVC VS TPU sammenligning

Vores virksomhed vil altid forsøge at matche det bedste produkt med kunderne behov. Men vores vurdering af anvendelse af produktet med tiden og arbejde med vores nationale partnere, TPU er en bedre langsigtet investering.

Når det er sagt, der er én undtagelse. Vi anbefaler 1,2 m PVC bolde for virksomheder, der udfører børn begivenheder/huslejer. Børn er generelt lettere, derfor er der mindre slid på bolde, fordi de skaber form for kræfter, voksne kan. PVC bolden “Børn” har tilstrækkelig holdbarhed med tiden, og det er vores overbevisning, TPU visse ikke segment nødvendige produkt opgradere bruger er givet.

Brugerdefinerede TPU slaget bolde

Hvad er vores produkter?

Vi mener, at vores produkter er bedre end andre på markedet for en række årsager:

bumper ball-03

sikkerhed:

Kopf-Clearance – arbeiteten wir mit dem Hersteller, der Kopf Clearance von der Schultergurt an die Spitze des Balles zu gewährleisten eine maximale Sicherheitsreserve zu erhöhen. Unsere größte Sorge war es, eines Spielers Kopf-und Nacken schützen, wenn oder eher als Spieler auf den Kopf kippen. Nicht alle Blase Fußbälle sind gleichermaßen gemacht, noch bieten sie das gleiche Kissen über Kopf eines Spielers.

hoved – clearance, vi arbejdede sammen med fabrikanten, hoved – clearance af skuldergjorden på toppen af bolden, for at sikre maksimal sikkerhed reserve øges.vores største bekymring var deres hoved og hals beskyttelse, hvis flere spillere på hovedet vender på hovedet.ikke alle blære fodboldene er lige, og at de ikke giver samme pude på hovedet af en spiller.

Schultergurte – arbeiteten wir mit dem Hersteller zur Verbesserung der Gestaltung der Schnalle für eine Schnalle “ohne Slip”. Spieler nicht mitten im Spiel ihre Riemen lose stammen, oder später aus den Ball fallen.

stropper, vi arbejdede sammen med fabrikanten om at forbedre udformningen af lukkebeslaget til lukkebeslag “glider”.spillerne er ikke midt under kampen seletøjet løs stængel eller senere taber bolden.

Griffe – haben wir das Design auf die Spieler zu schützen. Unsere erste Generation von PVC-Bälle hatte harte Kunststoff Griffe, die das Risiko für ein Spieler verletzt sich durch ihr Gesicht, auf den Ziehpunkt schlagen, wenn unerwartet stieß während des Spiels erhöht.

håndtag, vi har designet til at beskytte spillere.vores første generation af pvc – kugler var hård plast håndtag, risikoen for en spiller får ondt af hende, på ziehpunkt beat, hvis mødte uventet i spillet er øget.

kvalitet:

Qualität ist unser Schwerpunkt, nicht nur für unsere Kunden, sondern auch, weil wir tatsächlich unser eigenes Produkt für Events und Vermietungen auf nationaler Ebene verwenden.

kvalitet er vigtig, ikke kun for vores kunder, men også fordi vi har vores eget produkt for begivenheder og huslejer på nationalt plan til at bruge.

Schultergurte – verstärkt unser Unternehmen die Schultergurte und Schultergurt. Am Gurt Mounts auf geringerer Qualität Kugeln finden Sie eine Menge von Bruch.

stropper, stropper og skulderrem slutter sig til vores selskab. – har i vores loopyballs.de. på selen, har en lavere kvalitet runder du vil finde en masse pause.

bumper ball-01

bubblefootball.dk har også på jorden kontakter i asien med fabrikken arbejde og bidrage til kontrol af produktionen på de kugler inden afsendelsen sikre.desuden er vi virkelig i fabrikken i asien.vi ryste hænder med ham, og vi har varen i en dialog, som er udviklet af fabrikken, for at gøre det bedre.

Kunden werden erstaunt sein, zu wissen, dass nur wenige Unternehmen in Deutschland, einschließlich einer Firma, die nationalen Werbespots, jemals verstärkt haben einen Fuß in eine Fabrik, viel weniger wissen, wie die Bälle hergestellt werden. Darüber hinaus haben einige Unternehmen die operative Erfahrung.

kunderne vil blive overrasket over at vide, at det kun er nogle få virksomheder i tyskland, herunder et selskab, nationale reklamer, stadig stigende fod i en fabrik, langt mindre er ved nosserne er fremstillet.desuden er nogle virksomheder har praktisk erfaring.

Wir drängen kein “wie im Fernsehen gesehen” Produkt mit wenig Betriebserfahrung. Wir sind betriebliche Experten; beteiligt sind eng die Miete und Nutzung unseres Produktes lokaler und nationaler Ebene. Wir glauben, der beste Weg zur Verbesserung ist die altmodische Weise – das Wissen durch Aufenthalt in der Nähe der Kunde und das Produkt zu verdienen.

vi er ikke “som set på tv” produkt med ringe erfaring.vi er de eksperter, der er tæt involveret husleje og bruge vores produkt, lokalt og nationalt niveau.vi mener, at den bedste måde at forbedre den gammeldags måde: viden gennem tæt på kunden, og produktet for at tjene penge.

kan loopyball repareres?

ja!i de fleste tilfælde loopyball med et frit stykke af pvc eller tpu og selvklæbende produkt kaldet hh – 66 vinyl klæbemiddel fastsættelse.

bubblefootball.dk forpligtelse til dig og loopyball i tyskland:

Während wir lieben würde, Ihr Geschäft auf dem Produkt zu verdienen, sind wir glücklich, eine Ressource für Sie als potentiellen Loopyball Anwender oder Betreiber zu sein.

vi ville elske dig for at gøre forretninger i produktet, vil vi være glade for dig som en ressource, potentielle loopyball bruger eller operatør.

vi stiftede foreningen med vores partnere for at finde lejere blære fodbold lokalt, men også et redskab for virksomheder, til at udveksle oplysninger med andre gameplay, sikkerhed eller andre aspekter i denne operation er mulig.vi elsker den her sport og spil med produktet, og ville have et værktøj, der muliggør en yderligere vækst i tyskland vil give.